Pilates Moment - klassisk pilates

Når du har

købt et pilatesforløb.

Når du har købt et forløb hos Pilates Moment

 • Forløbet er fast og kun gældende til den periode, samt tidspunkt og dag som du har købt. Har du efter køb fundet ud af at der er et af de andre hold der passer bedre ind hos dig bedre, så er du velkommen til at skrive til mig, for det kan jo ske.
 • Det er ikke muligt at bytte forløbet til et senere forløb.
 • Pengene refunderes ikke, hvis du er forhindret I at komme.
 • Er du forhindret i at deltage på hele forløbet efter at du har købt, så er du velkommen til at overdrage hele forløbet til en anden. Her bedes du skrive og informere mig om dette, så jeg ved hvem der deltager.
 • Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer og kortoplysninger bedes du venligst opdateres via dit login på hjemmesiden.

Hvad skal du have med og på?

 • Du kan træne i det tøj du har lyst til. Dog vil jeg anbefale bukser uden lynlås på bagsiden.

HVAD SKAL DU MEDBRINGE?

VÆDE:
Her er der måtter, vand og tæpper. Ønsker du at medbringe dit eget, så er du velkommen til det. Jeg anbefaler en måtte der måler 1,5 i tykkelsen.

MIDDELFART:
Du skal medbringe din egen måtte, et tæppe, en flaske vand.
Jeg anbefaler en fitnessmåtte, der er 1,5 i tykkelsen. Du er velkommen til at låne en af mig den første time -du skal bare lige skrive til mig, så jeg kan tage en med til dig.

ASSENS:
Du skal medbringe din egen måtte, et tæppe, en flaske vand.
Jeg anbefaler en fitnessmåtte, der er 1,5 i tykkelsen. Du er velkommen til at låne en af mig den første time -du skal bare lige skrive til mig, så jeg kan tage en med til dig.

Ændringer i priser og medlemsvilkår

Pilates Moment forbeholder sig ret til prisændringer.

De vil naturligvis blive varslet i rimelig tid via vores hjemmeside og en mail til vores medlemmer.

Træning og ophold i studiet

Træning og ophold i Pilates Moment træningslokaler foregår på eget ansvar.

Mobiltelefoner skal være på lydløs under træningen. 

Sko stilles ved indgange.

Ændringer- eller aflysninger af hold

 • Pilates Moment forbeholder sig ret til at ændre i holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold.
 • I tilfælde af at instruktøren er tvunget til at aflyse pga. sygdom, vejrforhold el. lign., så får du en erstatningstime for dette.
 • Pilates Moment kan med kort varsel aflyse hold eller ændre instruktør/holdtype ved under 3 tilmeldte personer på et hold. I dette tilfælde er der ikke erstatningstime eller refundering af beløb.
 • Nye forløb vil som udgangspunkt blive lagt op på facebook, instagram og sendt ud som nyhedsmail.

Træning sker på eget ansvar

Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Pilates Moment.

Er du i tvivl, så lad os tage en snak om situationen, eller tjek med din egen læge.

Bliver du forhindret

Skulle du blive forhindret i at møde, så vil jeg bede dig venligst om, at sende mig en sms SENEST 2 TIMER før timens start og rigtig gerne dagen før (tit er jeg ude og køre eller har undervisning og har derfor behov for god tid til at planlægge). Du kan melde afbud ved at sende en sms på tlf 50489189. Du kan skrive om du er interesseret i at deltage på et af de andre hold. Det kræver dog at der er plads.
Har du dit ugentlige faste hold I Middelfart eller Assens, så vil du blive tilbudt et hold i en af de andre byer hos Pilates Moment.
Har du dit ugentlige faste hold om onsdagen I Væde kl 16.00-17.15, vil du kun kunne blive tilbudt et andet hold med varighed af 60 minutter.
Melder du afbud senere end 2 timer inden timen starter vil du ikke blive tilbudt et alternativt hold.
Fornemmer jeg at der opstår problemer med dette, tillader jeg mig at trækker dette tilbud tilbage og jeg skriver ud og informere jer om dette.

Personoplysninger

Ved indmeldelsen giver du lov til at Pilates Moment må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, og via mail og sms.

Dette er en nødvendigt, for at vi kan få fat i dig, hvis der sker ændringer ifm. et hold, du er tilmeldt eller hvis du står på ventelisten og får en plads kort før klassen.

Alle oplysninger opbevares sikkert og videregives ikke til 3. part. Oplysninger om betalingskort opbevares af 3. part, Stripe, som er en professionel betalingsudbyder.

Fotografering i studie

For at fortælle om Pilates Moment kan det forekomme at der tages billeder af holdene og herunder af deltagerne, selvfølgelig altid med dit samtykke.

Kunder må gerne tage billeder af sig selv, eller spørge instruktøren om at tage billeder, men der skal indhentes godkendelse fra andre deltagere på holdet, såfremt der er andre end kunden på billederne.

Redskaber

Evt. redskaber der bruges og tilhører Pilates Moment, må ikke fjernes uden der er en aftale om dette.

Kontaktinfo

Stine Nancke
Tlf. +45 5048 9189
kontakt@pilatesmoment.dk

CVR. nr. 43433024

Vi træner her

 • Væde v. Morud
 • Morud
 • Middelfart
 • Assens

 

 

Følg os